Om

Jag är en 45-årig momtrepreneur som tror på GRLPWR, driftighet och att skapa sig en vardag man inte behöver ta semester ifrån. Mamma till Iggy 9 år och Tintin 5 år och bor på Söder i Stockholm. Snickrar också på ett hus på Gotland, där vår lite tilltufsade familj ska kunna landa tillsammans på somrar, lov och långhelger. 

Annars då? Well - jag ÄLSKAR att bygga företag. Är grundare av barnvarumärket Babyloonz.com samt gör barnprogram tillsammans med kidsens pappa Niklas som hittas på Lekis TV´s YouTube-kanal . Har även dragit igång det digitala träningsprojektet @rimligtraning – trots att jag spenderat hela mitt vuxna liv med att UNDVIKA just träning. Men efter att ha blivit 40+, producerat två kids och pajat båda knäna kände jag att det var dags att sluta ta min kropp för given. Jag hittade då på en typ av träning som jag faktiskt får in i min rätt fullpackade vardag, och som jag pallar fortsätta med – vecka efter vecka. En Rimlig Träning. Nyligen gick jag också in som delägare i Greenkids.se - en tjänst online som gör det tokenkelt att köpa och sälja begagnade barngrejer. 

Kämpar sedan en tid tillbaka med sjukdomen ME (extrem utmattning/kronisk trötthet) som drabbat vår familj via Niklas, och brukar säga att mina kanaler är ”djupliga”. I både blogg och på Instagram varvas djupt och ytligt, och jag tycker det är lika roligt (och lika viktigt – fast på olika sätt) att dela med mig av outfits, smink och inredning som åsikter kring rätten att få föda med planerat kejsarsnitt, entreprenörskap, alkoholproblem eller familjens ME-resa. Högt och lågt – som livet liksom… är.

Följ mig även på instagram: @vanja_wikstrom